Smart Säkerhet

Support kameraövervakning

support kameraövervakning

1. Se till att systemet du vill ha hjälp med har kontakt med internet

2. Få kontakt med en tekniker från Smart Säkerhet genom att fylla i en felanmälan på denna länk

3. Ladda därefter vårt online support program genom att klicka på denna länk

4. Invänta att tekniker ansluter sig till ditt system

Support kameraövervakning tillhandahåller vi till alla våra kunder som har systemet anslutet till internet. Är du inte kund idag ber vi dig först kontakta oss på telefon 0733167403.
Tänk på att vi behöver eventuellt ha tillgång till inloggningsuppgifter till din router / modem etc. Vi kan tyvärr inte hjälpa dig med inställningar på mobil genom support kameraövervakning fjärr.
Support kameraövervakning fjärr är inte heller möjligt till vissa system, s.k DVR. Då krävs det att du har en annan dator ansluten till samma nätverk så vi kan ansluta oss till din dator och därefter ansluta oss till DVR. Därför är det underlättande för oss om du fyller i detta på felanmälan. Om du är osäker så ber vi dig ta ett foto på systemet och bifoga i felanmälan.

Tänk på att vi inte har kontroll på omgivningen när vi utför detta support kameraövervakning fjärr. Det betyder att obehöriga personer kan se din skärm och vad vi gör, samt eventuella koder etc. Det är därför väldigt viktigt att du kontrollerar så ingen obehörig har tillgång till skärmen under denna session. Tänk även på att anslutningen och styrning via internet kräver mycket datatrafik, det är därför inte att rekommendera att använda ett kontantkort till din internetuppkoppling, eftersom anslutning kan brytas mitt i fjärrsessionen. Support kameraövervakning fjärr kan även användas till passage och larmsystem. Observera att det inte är godkänt sätt för t ex larm med högra larmklasser. Innan sessionen support kameraövervakning har inletts måste du ha en konversation med en tekniker från oss.

Kundcitat
Kundcitat Det bästa med Smart Säkerhet är: "Snabba utryckningar vid larm" //Söderköpings Outlet
Följ oss på Facebook
Stolt sponsor av