Smart Säkerhet

Ordningshållning

Ordningsvakter

Vårt mål är att bli bäst på ”Public Security”, inte att ha flest dörrvakter.

För oss är inte ordningshållning ett extra jobb, utan en del av ett heltidsyrke inom bevakning

Våra ordningsvakter är inte typiska ”dörrvakter”, Smart Bevaknings ordningsvakter är där det kräver kompeterns inom säkerhetshållning, inte bara ett bra resultat i bänkpress. Våra ordningsvakter är ofta heltidsanställda av oss och arbetar i sin vardag med säkerhet.

Smart Bevakning har idag uppdrag från tillställningar som behöver extra förstärkning till säkerheten och där personal ur Smart Bevakning agerar som kordinerande säkerhet till de övriga.

Vi vill för er och vår skull att ordningsvakternas agerande skall vara enligt regler och att ordningsvakterna vi erbjuder er kan trygga er tillställning på ett bra sätt.

Du skall veta att när du anlitar oss för bevakningsuppdrag så skickas endast erfarna ordningsvakter till dig för att utföra bevakningen.
All personal kontrolleras noga vid anställning samt vid senare arbete.
Vi tycker att det är viktigt att våra kunder snabbt framför sina åsikter om vårat arbete så vi snabbt kan påskynda eventuella ändringar av agerande eller arbete.

Glöm inte att ordningsvakter i slutänden alltid jobbar för polismyndigheten.

Entreväktare

Att släppa in minderåriga personer in på din tillställning kan få ödesdigra konsekvenser för din fortsatta verksamhet. För krögare kan det sluta med indraget alkoholtillstånd, vilket brukar resultera i nedlagd verksamhet. Ordningsvakter har ingen juridisk rätt att kräva legitimation vid inträde till tillställning. Dock är det ej förbjudet för ordningsvakten att titta på självmant uppvisat legitimation. Misstänker ordningsvakter iallafall att gästen inte uppfyller åldersgränsen, så kan denne neka inträde.Däremot kan entrévärdar ha som uppgift att kontrollera legitimation vid inträde. .

Kundcitat
Kundcitat Det bästa med Smart Säkerhet är: "den personliga kontakten" //Däckonline Motala
Följ oss på Facebook
Stolt sponsor av