Smart Säkerhet

Tillsyn

Rondering/tillsynsbevakning

Sover du på jobbet? Troligen inte. Men företaget står där 24 timmar per dygn, oavsett om ni bara är där 8 timmar per dygn 5 dagar i veckan.

Vad händer de resterande 512 timmarna per månad? Med bevakning från oss så vet du att vi gör det bästa vi kan för att ditt företag ska se ut på samma sätt när du kommer tillbaka till det på morgonen som när du lämnade det. Du behöver inte heller oroa dig för att entrén är har snöat igen.Skulle det ha hänt något på kvällen så har du en rapport på morgonen om vad som hänt. Glöm tankar som ”släckte jag lampan?”, ”låste jag grinden?”, för när du inte har gjort det, så gör vi det. När du inte är på ditt jobb, då är vi det…

All bevakning sker med rapportering system i realtid. Varje månad kan du enkelt logga in på vår kunddatabas och se just hur arbetet kring din säkerhet.

Foto Thomas Ivung © Smart Bevakning AB

Stationär

Med stationär bevakning har du konstant bevakning.
Det kan handla om såväl receptionsjobb, portvakt till en väktare i bil inom ditt område..

Larm

Plötsligt händer det…inbrott. Larmet går, men till vem?

Tjuvarna har redan åkt innan folk runtom börjar reagera på ditt ”tjutlarm”.
Hur många reagerar t ex på ett billarm idag?, och hur många av dem ringer polisen?

Vi har väktare i tjänst 24 timmar per dygn, så för en låg månadskostnad kan du koppla ditt larm mot oss och få effektivitet för pengarna. När larmet utlöser, så ringer larmet upp oss och vi är snabbt på plats för att kontrollera orsaken till larmet. Ibland kan det vara så att du själv orsakar larmet, då har du alltid chansen att motringa larmet så rycker vi inte ut på larmet. Vid motringning uppger du din personliga kod.

Foto Thomas Ivung © Smart Bevakning AB

Har du inte larm idag? Klicka här för mer information

Vi skräddarsyr lösningen efter dina behov och önskemål

Har du larm idag med uppringande funktion? Anslut dig till oss för endast 99 kr per månad.

Störningsjour

En fastighetsägare vill ha gott rykte om sina bostäder.

Det är inte alla som sover kl 01:00 på Lördagar, många vill, men kan inte pg a dem som inte vill sova.

Vid störningsjour slipper hyresgästerna att ta åt drastiskta åtgärder som att dit kalla polis. Kanske räcker det med en tillsägelse, men det kan vara nog så jobbigt att utföra för en ensam hyresgäst mot flertalet festdeltagare.

Då är det enklare att dit kalla Smart Bevakning störningsjour som anländer med två störnigsjours arbetare.Tar inte den störande hyresgästen det på allvar, så ditkallas polis

Kundcitat
Kundcitat Det bästa med Smart Säkerhet är: "Lokalt bolag som är smidigt och nära att arbeta med" //Korps Söderköping
Följ oss på Facebook
Stolt sponsor av