Smart Säkerhet
Telefonpassning
Telefonpassning –
Länken till mer tid och rätt åtgärd

Telefonpassning med direkta åtgärder

Genom att ansluta dig till Telefonpassning kopplas din telefon till ett eget nummer hos oss.

När någon ringer på detta numret så svarar vi med ditt företagsnamn och agerar därefter enligt det som vi har kommit överens med dig om.

Du kan erhålla meddelanden per sms,e-post, fax ,telefon etc. Helt enkelt det som passar dig.

Smart är det drivande kugghjulet i din verksamhet

Vi får hela kedjan att fungera

Vi har möjlighet att ta emot inkommande samtal och utföra praktiska åtgärder gällande detta. Gäller dina kunders samtal behov av service? Vi bedömer arten och skickar ut egen fastighetsjour eller andra parter vid behov. Vi har avtal med såväl VVS företag som elektriker runt om i landet.

Är det fest hos och grannar som stör sig? Vår telefonpassning tar emot samtalet som sedan skickar dit vår trygghetsjour eller annan part. Dagen efter kan du enkelt följa upp detta eller be oss göra det. Allt vi gör loggförs och kan användas av dig för framtida bruk.

Eller, söker de helt enkelt dig, för att de vill göra affär med just dig? Var lugn, vi missar inte den affären, vi ser till att ni får kontakt.

Genom telefonpassning väljer vilka du vill släppa fram och vart.

Vart ska du placera all tid du får över?

Kontakta oss på 020-26 11 50 eller genom vårt formulär för mer information

”Smart Bevakning Sverige AB är sedan år 2002 ett av länsstyrelsen i Östergötland auktoriserat bevakningsföretag som tillhandahåller många olika tjänster inom bevakning, t ex väktare,parkeringsövervakning, larmutryckningar, ordningsvakter, butikskontrollanter och fastighetsjour med bla telefonpassning. Genom vårt moderbolag Smart Säkerhet Sverige AB blir vi en totalleverantör av säkerhet. Smart Säkerhet Sverige AB levererar säkerhetsteknik som te x kameraövervakning, passagesystem, larm, varularm  och dimgeneratorer inom hela Sverige. Säkerhet med ditt behov i fokus.”

Kundcitat
"Smart Säkerhet inger förtroende med sin kunskap " //LTS Söderköping
Följ oss på Facebook
Stolt sponsor av