Smart Säkerhet

Varför kostar ett larm i butikerna  betydligt mindre än vad era larm kostar?

När man skall jämföra så är det viktigt att man jämför rätt produkter mot varandra. Vi använder oss nästintill endast med SBSC intygade produkter, dvs det är testat och provat för att fungera. Det finns många billiga larm, som blir väldigt dyrt. Tänk dig själv tanken att du befinner dig kanske långt hemifrån eller på jobbet och det larmar hemma. Det är en väldigt olustig känsla. När du åker hem så upptäcker du att det är endast falsklarm. Detta medför givetvis irritation och kan sluta med att du slutar använda larmet. Plötsligt har det billiga larmet blivit väldigt dyrt,samt att det inte fyller någon funktion.

Vi inkluderar alltid inklusive installation, dvs vi installerar så det fungerar, samt support. Du når våra tekniker både morgon som kväll, alla dagar i veckan för att få support med larmet om det är något du undrar över. Den tjänsten får du inte om det gäller ett larm som du köper i en butik på stan.

Så, vi är inte dyrare, tvärtom , vi är billigare än det billigaste larmen på stan.

Vad händer vid ett larm?

Ett vanligt scenario är att ett larm utlöses som sedan ringer till en larmcentral. Larmcentralen kan vara t ex Falck, SOS Alarm ,Lövestadslarmcentral etc. Larmcentralen har som uppgift att ta emot inkommande larm från ditt larm. Larmcentralen utför sedan de instruktioner du har bett dem göra, te x ringer dig, ringer grannen, barnen, mamma och pappa etc. Därefter kan du beslut att väktare skall utföra en utryckning. Detta kan givetvis vara det första alternativet, det är helt hur du önskar. Om du önskar att väktaren skall gå in i ditt hem , så krävs givetvis att väktaren har nycklar till hemmet.

Vad är ett s.k A-larm och B-larm?

B-larm betyder att det är en SEKTION (ir detektor, magnetkontakt, branddetektor etc) som har utlösts. Detta är med mycket stor sannolikhet ett falsklarm. Vid ett A larm, så skall minst TVÅ sektioner utlösas . Detta är det mycket större risk att det är ett pågående inbrott eller handhavande fel.

Trådlöst eller trådburet larm?

Vi rekommenderar givetvis att om du har möjlighet till att ha kablar , så är alltid ett trådburet larm att föredra. Med det menar vi inte att ett trådlöst larm är sämre e. Däremot kan du jämnföra med den fasta telefonin hemma?. hur många gånger har du haft problem med mottagning eller funktion på en vanlig fast telefon om du jämnför mot en trådlös? Dålig täckning, dåliga batterier etc. Vi säger absolut inte att trådlösa larm är dåliga,men rekommenderar att använda trådburet där så är möjligt. Oavsett hur bra de trådlösa larmen har blivit, för de har de verkligen, så kan de aldrig vara lika säkra som ett trådburet.

Kundcitat
Kundcitat Det bästa med Smart Säkerhet är: "Smart säkerhets service och support" //Ica Flamman Linköping
Följ oss på Facebook
Stolt sponsor av