smartsakerhet.com

Bevakningstjänster

Lokal Närvaro sedan år 2002

Vi erbjuder alltid väktare som förstår sitt uppdrag – att leverera service och trygghet. När du behöver oss finns vi alltid tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Oavsett om det är dag eller natt, helg eller vardag. Vi sätter säkerheten i fokus och arbetar aktivt med bevakning genom lokal närvaro. Våra väktare är strategiskt placerade i flera städer och samhällen, inklusive Norrköping, Söderköping, Finspång, Valdemarsvik, Åtvidaberg och Linköping. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda snabb och effektiv respons på säkerhetsincidenter, oavsett var i regionen du befinner dig.

Säkerhet är vår passion, och med våra högpresterande väktare erbjuder vi en omfattande svit av tjänster för att säkerställa din trygghet. Vår expertis omfattar lokala larmutryckningar, rondering, stationär bevakning tex butikslåsning, flaggning, störningsjour, fastighetsjour och ordningsvakter vid evenemang. Oavsett om det gäller att skydda din egendom, hantera nödsituationer eller säkerställa ordningen, är vi din dedikerade partner för säkerhet och trygghet.

Vi är din leverantör inom trygghet

Larmutryckning

När larmet går är våra väktare 100% redo att leverera trygghet. Smart Bevakning erbjuder lokala utryckningstjänster med kompetent personal som förstår sitt uppdrag.

Rondering

Under en rondering inspekterar våra väktare noggrant fastigheter och områden, kontrollerar lås och säkerhetsåtgärder, övervakar kameror, rapporterar avvikelser och agerar vid behov för att säkerställa trygghet och förebygga incidenter. Vår närvaro är nyckeln till säkerheten.

Stationärt

Under stationär bevakning utför vi olika åtgärder beroende på uppdraget. Våra tjänster kan inkludera butikslåsning vid stängning, bevakning av entréer och utgångar, samt eventuell närvaro av ordningsvakter, väktare eller värdar för att upprätthålla ordning. Vi anpassar vårt agerande efter dina specifika behov och önskemål.

Störningsjour Fastighetsjour

Har du fastigheter och behöver hjälp med störningsjour eller fastighetsjour? Vi är din pålitliga partner när det gäller att hantera incidenter och säkerställa fastighetens funktion och säkerhet. Vi hanterar åtgärden och du får rapporten dygnet runt.

Parkerings-
övervakning

Parkeringsövervakning är en viktig del av vår tjänsteutbud. Vi säkerställer att din parkeringsanläggning är trygg och välorganiserad. Våra parkeringsvakter omfattar kontroll av bland annat parkeringsbetalningar, fordonsövervakning. Vi tar hand om din parkeringssäkerhet så att du kan fokusera på din affärsverksamhet.

Flaggning

Vi hanterar flaggning i enlighet med dina önskemål och behov. Oavsett om det är för att visa nationell stolthet, fira speciella tillfällen eller markera viktiga evenemang, så tar vi hand om flaggningen åt dig, så att du kan kommunicera ditt budskap på ett kraftfullt sätt.

Väktare

Våra väktare gör skillnad genom sin kompetens och engagemang. De är dedikerade till att skydda människor och egendom, agerar snabbt vid incidenter och förebygger problem. Deras närvaro skapar trygghet och säkerhet, och de anpassar sig efter dina unika behov för att säkerställa högsta nivå av skydd.

Ordningsvakt

Våra ordningsvakter är välutbildade och kompetenta. De är specialiserade på att upprätthålla ordning vid evenemang och offentliga platser. Med professionellt agerande och snabb reaktion vid behov skapar de en trygg och säker miljö för alla. Våra ordningsvakter är nyckeln till att säkerställa att evenemang och platser fungerar smidigt.

Värd

Våra värdar som skapar en välkomnande och trygg atmosfär vid olika evenemang och platser. Genom att vara uppmärksamma, serviceinriktade och professionella, ser våra värdar till att besökare känner sig bekväma och säkra. De är en viktig del av att skapa en positiv upplevelse för alla.

Våra Certifieringar

Helhetslösningar för ditt företag

Att skydda din verksamhet från inbrott och skadegörelse är av högsta vikt för att säkerställa kontinuitet och säkerhet för din personal och egendom. Därför är det viktigt att välja rätt säkerhetslösning för din verksamhet. Vi erbjuder en helhetslösning som kombinerar inbrottslarm, kamerabevakning, installation av behöriga ingenjörer, kopplat mot larmcentral och våra egna väktare.

Dela detta: