smartsakerhet.com

Gör skillnad -
jobba med oss

Våra Karriär-möjligheter

Välkommen till vår karriärsida, där vi öppnar dörren till spännande möjligheter och en lovande framtid. Hos oss tror vi att vår framgång beror på våra medarbetares engagemang och kompetens. Därför strävar vi efter att bygga ett dynamiskt, inkluderande och utvecklande arbetsmiljö där våra medarbetare trivs och har möjlighet att växa.

Varför Smart Säkerhet och Bevakning?

Smart Bevakning kombinerar mångårig erfarenhet inom bevakningsuppdrag med ordningsvakter och väktartjänster med avancerade tekniktjänster som inbrottslarm och kameraövervakning. Vi erbjuder även kontinuerlig stationär bevakning året runt, skräddarsydda för platser som köpcentrum, samt specialiserade insatser som svinnkontroller och butikskontroller. Genom att integrera personlig service med teknologiska lösningar, levererar vi trygghet och säkerhet på en ny nivå. Vår styrka ligger i vår förmåga att erbjuda en komplett säkerhetslösning som möter varje kunds unika behov.

Väktare Heltid

Omgående heltidsanställning för väktare i Östergötland med för dig som gillar variation i arbetet och har giltig väktarutbildning eller OPV-utbildning – Smart Bevakning

Kom med i Vårt Team

På Smart Säkerhet och Bevakning tror vi att varje medarbetares unika bakgrund och kompetens är en tillgång för vår gemensamma framgång. Om du delar vår vision och är redo att ta nästa steg i din karriär, tveka inte att utforska våra möjligheter och ansöka idag. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!