smartsakerhet.com

Väktare Norrköping

Väktare för omgående anställning i Norrköping med omnejd

 

Väktare Norrköping

Gillar du flexibelt arbete inom säkerhet ? 

 • ÖVERGRIPANDE UPPGIFTER
 • Rondering

  Kräver en nogrannhet och att du som person är uppmärksam på avvikelser . Tydlighet i rapportering kräver en god svenska

 • Låsning av butiker

  Kräver socialkompetens då vi arbetar nära kunderna och du skall kunna växla från serviceinriktad till auktoritär om situationen kräver så

 • Larmutryckningar

  Ta emot larmutryckningar från larmcentralen och utföra dessa enligt de instruktioner vi har . Kräver att du är nogran och agerar med eftertanke. Larm kan inkomma även i stressiga situationer vilket kräver att du kan fokusera på rätt uppgift för stunden.

 • Fastighetsjour

  Du tar emot samtal från olika felanmälare och gör en bedömning om du skall utföra enklare åtgärder, kontakta underleverantör eller avvakta. Uppdraget kan innefatta allt från stopp i avlopp, byte av säkringar mm. Det kräver att du kan hantera och tolka information för att göra rätt bedömning av insats och prioritering samt en god kommunikation och rapportering

 • Stationär bevakning

  I din tjänst ingår bevakning av olika uppdrag genom stationärbevakning. Uppdragen kan variera från att vara lugn till att bli plötsliga händelser.

 •  

Väktare Norrköping – Vi söker kanske just dig?

Smart Bevakning söker nu utbildade väktare för behovsanställning i Norrköping. Vi strävar efter att erbjuda stimulerande arbetsuppgifter inom säkerhet.

Är du en utbildad väktare som söker variation i din vardag? Eller är du en utbildad parkeringsvakt med giltig Offentligrättslig parkeringsvaktsutbildning (OPV) och vill arbeta med fler uppgifter? Då är detta jobbet för dig!

Om Tjänsten

Vi söker behovsanställda väktare för tillsvidareanställning i Norrköping. Du kommer initialt att erbjudas arbete vid behov, vilket kräver flexibilitet och möjlighet att arbeta både med kort och lång framförhållning vid olika tider på dygnet. Vårt mål är att erbjuda våra behovsanställda heltidsanställning.

Vi erbjuder

En spännande roll i ett växande företag där vi arbetar väldigt thight tillsammans  i vårat team som består av säljare ,tekniker ,ledning och väktare .
Möjlighet att arbeta med en rad olika uppdrag och fortsätta att utveckla din kunskap inom säkerhet .
En arbetsplats med stark företagskultur där vi värdesätter våra anställda och att de trivs i vårat team.
Konkurrenskraftig lön och förmåner som tjänstebil ,flexibla arbetstider ,tillgång till gym och squash hall etc.

Varierande arbetsuppgifter:

Din arbetsdag kan inkludera rondering, stationär bevakning, larmutryckningar, fastighetsjour, trygghetsjour, parkeringsövervakning och områdesbevakning.

Flexibla Arbetstider: Våra tjänster innefattar främst nattarbete men med möjligheter för dagtidsarbete inom specifika stationära uppdrag.

Utbildningsmöjligheter: För rätt kandidat finns chanser till ytterligare utbildning och personlig utveckling inom säkerhetsområdet.

En trygg anställning: Vi är anslutna till kollektivavtal och är ISO 9001:2015 och 14001:2015 certifierade.

Personliga Egenskaper

Vi söker dig som är flexibel, har god förmåga att hantera stress och kan arbeta självständigt med hög integritet. Du bör vara social men skall kunna arbeta självständigt och ha lätt för att arbeta med tekniska IT-stöd som handdatorer för rapportering. Eftersom arbetet innefattar fastighetsjour bör du vara praktisk och kunna utföra enklare åtgärder.

Dela detta: