smartsakerhet.com

Sedan januari 2024 har vi varit en väsentlig del i ansträngningarna för att fortsätta bevara Finspång som den lugna och vackra stad den är. Vi har mottagit ett fantastiskt bemötande av de människor vi har träffat. På kort tid har vi etablerat ett gott samarbete med näringslivet, kommunen och invånarna.

Exempelvis hörde vi hur vi hade observerats på avstånd av några personer som såg när våra väktare sökte kontakt med ungdomar. De observerande uttryckte förvåning till varandra: “Nu sticker nog de iväg när väktaren kommer.”Mycket riktigt , så tog ungdomarna fart mot väktarna och överöste med … high fives, småprat, skratt och allvar. Det är precis så vi vill verka, som en integrerad del av samhället, där vi tillsammans bidrar till trygghet och arbetar med de goda krafterna för alla .

Idag fick vår VD deltaga och uppleva en annan kraft , nämligen #kraftenifinspång . Många människor träffades och tillsammans pratade om hur man kan fortsätta utveckla Finspång positivt . Att vår VD sedan fick höra från deltagare att ” Är det ni som är de nya ? Vad trevliga ni är ” i samband med att det bjöds på fantastiskt väder ger oss verkligen kraft att försätta att arbeta för att vara en del i den gemensamma kraften i allas säkerhet , oavsett om det innebär bevakning , larm , kameraövervakning eller det bästa skyddet som finns , nämligen ett… ”Hej” och ett leende .

 

Följ oss